Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Білецькій поставив ультиматум Зеленському: дав добу

Білецькій поставив ультиматум Зеленському: дав добу

Націоналісти вимагають адекватної реакції від Зеленського через анонсований телеміст між російськими пропагандистами з телеканалу «Росія24» та пропагандистами з телеканалу Newsone. Про це Nikopolnews дізнався з повідомлення Андрія Білецького у блозі на «Українській правді».

Згідно інформації, отриманої Nikopolnews, лідер партії «Національний Корпус» заявив, що у разі відсутності адекватної реакції з боку президента відповідь зеленим чоловічкам будуть давати чорні чоловічки.

Андрій Білецький написав:

Мета цієї інформаційної диверсії – очевидна. Програма максимум – символічно поставити Україну в принизливу позу розкаяння і капітуляції перед силою РФ, додати Медведчуку балів перед виборами. Програма мінімум, якщо не вийде – показати, що ініціативи миру між Україною та РФ зривають «фашисти» і, знову ж таки, додати балів Медведчуку перед виборами

Білецький наголосив, що "українським націоналістам, «нужно поговорить» з президентом Володимиром Зеленським».

Ми даємо Володимиру Зеленському добу на адекватну (!!!) відповідь на інформаційний шабаш, який готує Кремль тут, у Києві. Відповідь має бути адекватною. Лідера держави, яка перебуває у стані війни. Не клоуна, не артиста з олігархічних корпоративів, а Президента. Інакше відповідь «зеленим чоловічкам» Кремля почнуть давати «чорні чоловічки». Думай. Те.

Про організацію акцій протесту заявив і засновник фонду «Повернись живим» Віталій Дейнега. 

Білецькій поставив ультиматум Зеленському: дав добу

Він написав:

Поговоримо з Росією? (зробіть, будь ласка, РЕПОСТ)

Ми збираємо людей для акцій, направлених проти спроб послабити національну безпеку України.

Останньою краплею, яка допомогла нам до цього прийти, став анонс «телемосту» одного з українських каналів з російськими колегами. Анонс зробив особисто головний пропагандист Росії – Дмитро Кисельов.
Наш фонд тривалий час уникав вуличних акцій та лишався аполітичним. Ми, як і раніше, не будемо підтримувати жодну з політсил. Але маємо намір почати проводити акції.

Першу ми проведемо уже цього тижня. Долучитись і допомогти нам з організацією можна ТУТ.

Слід відмітити, що публічної реакції президента на дані заяви ще не було, а от секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Данилюк закликав припинити істерику і повідомив, що рішення РНБО з приводу телемосту вже готується.

Білецькій поставив ультиматум Зеленському: дав добу

Порівнювати це непорозуміння з телемостом «США-СРСР» у 1982 році, між різними ідеологіями та пропагандистськими машинами — дешева маніпуляція. Зараз нам пропонують «з’єднати» внутрішньокремлівську пропаганду з її філіалом у Києві і видають це за «прорив» у стосунках між «братніми» народами.
Прошу припинити істерику. Особливо тих, хто за останні роки з позиції Президента сприяв підсиленню позиції кума Путіна Медведчука в Україні. Тих, хто дав йому можливість виступати перемовником, скупити телеканали на партнерських умовах. Тих, хто на тих самих умовах дозволив йому побудувати надприбутковий енергоресурсний бізнес.

Було очевидно, що Медведчук робить це не як хоббі. Будівництво незаконних «мостів» вже стає спеціалізацією Росії.

Ми як сильна країна маємо реагувати впевнено, без зайвих емоцій та паніки. Бо саме на це і розрахунок. Кількість таких провокацій буде тільки збільшуватися. Нам потрібно тримати голову холодною.

Працюємо над рішеннями.

– Написав він.

Нагадаємо:

7 липня ведучий програми «Вести недели» на російському пропагандистському каналі «Росія 24» Дмитро Кісельов анонсував проведення телемосту «Треба поговорити», який заплановано на 12 липня і відбудеться спільно з українським телеканалом NewsOne, який входить до медіа-групи кума Путіна Віктора Медведчука.

Також нагадаємо про те, що проведення такого ефіру навряд чи можна вважати законним, адже існує наказ, який забороняє трансляцію телеканалу «Росія 24» на території України.

Білецькій поставив ультиматум Зеленському: дав добу

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×