Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Батьки дітей з ДЦП влаштували бунт у поїзді слідуванням через Тернопіль

Батьки дітей з ДЦП влаштували бунт у поїзді слідуванням через Тернопіль

Як повідомляла раніше НСН , Тернопіль був внесений МОЗ до червоної зони через коронавірус. У зв’язку з цим було вирішено тимчасово скасувати зупинки на станції «Терпнопіль» потягів далекого слідування. В одному з поїздів пасажири влаштували бунт.

Про це НСН повідомляє з посиланням на видання «Тернополяни». Як стало відомо, на позачерговій сесії Тернопільської міської ради, що відбулася 3 серпня, Сергій Надал повідомив про кричущий випадок, що трапився цієї ночі на залізничній станції «Тернопіль».

«Люди поверталися з Херсонської області – 85 осіб з дітьми, хворими на ДЦП у Тернопіль, – розповів Сергій Надал. – У потязі при посадці провідниця повідомила, що зупинка на залізничній станції «Тернопіль» здійснюватися не буде, через те, що місто потрапило у червону зону у є рішення не зупиняти поїзди у Тернополі. Люди вчинили бунт і тільки під тиском пасажирів начальник поїзда прийняв рішення та зупинив поїзд у Тернополі, щоб усі вийшли».

Батьки дітей з ДЦП влаштували бунт у поїзді слідуванням через Тернопіль

Раніше ми повідомляли: Тернопіль відмовився виконувати вимоги “червоної” зони карантину: як живе місто

Рекламні блоки на нашому сайті дозволяють нам бути незалежним ЗМІ, а вам – отримувати оперативну і не проплачену ніким інформацію. Переглядаючи рекламу, ви робите свій внесок у розвиток незалежної журналістики України

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×