Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Авіакомпанії скасовують польоти через спалах коронавірусу

Авіакомпанії скасовують польоти через спалах коронавірусу

Як стало відомо НСН, авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України» скасовує деякі рейси до 16 європейських країн. Про це йдеться в повідомленні пресслужби МАУ.

«У зв’язку із рекомендаціями урядів багатьох країн щодо уникнення масових заходів, обмеження інтенсивності пересування між країнами та пов’язаним з цим зниженням попиту на авіаперельоти, МАУ скасовує деякі рейси до Італії, Швейцарії, Греції, Німеччини, Ізраїлю, Іспанії, Великобританії, Литви, Азербайджану, Туреччини, Польщі, Угорщини, Австрії, Чехії, Фінляндії, Данії, а також другу частоту окремих внутрішніх рейсів в межах України», — пише пресслужба МАУ.

«Про подальші рішення авіакомпанії у контексті введення карантину в Італії буде додатково повідомлено дещо згодом» — доповнили повідомлення в МАУ.

Раніше ми писали: Ще одну людину з підозрою на коронавірус госпіталізовано у Чернівцях

Також про призупинення всіх рейсів до Італії та Ізраїля повідомляє Wizz Air. Про це інформує Reuters.

Повідомляється, що всі рейси з та в Італію будуть скасовані з 10 березня по 3 квітня. Польоти в Ізраїль будуть припинені з 12 по 23 березня.

Про припинення польотів також заявили Ryanair. Дана авіакомпанія з 9 березня скасувала рейси в та з Італії.

«З 24:00 11 березня по 24:00 8 квітня Ryanair призупинить всі внутрішні рейси! З 24:00 13 березня по 24:00 8 квітня Ryanair призупинить всі міжнародні рейси!», — попередили в Ryanair.

Крім того, українська авіакомпанія SkyUp повідомила в Facebook, що розглядає можливість зміни польотної програми через поширення коронавірусу.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×